Video postproduction for Dresden – Prague highspeed railway

Generální ředitel společnosti SpaceX Elon Musk radikálně popohání kupředu projekt Starlink. Kvůli neshodám vyhodil minimálně sedm členů managementu. Stalo se to v červnu v Redmondu během setkání s inženýry, kteří mají vedení tohoto projektu na starosti. S odvoláním na dva zaměstnance SpaceX obeznámené se situací o tom aktuálně informuje agentura Reuters. Podle agentury se neshody týkaly tempa, s jakým dochází k vývoji a testování satelitů Starlink.

Mezi vyhozenými byl podle zdrojů agentury mimo jiné viceprezident SpaceX pro satelity Rajeev Badyal a přední designér Mark Krebs, který dříve pracoval u satelitní a letecké divize Googlu. “Rajeev chtěl tři další opakování testů,” uvedl jeden ze zdrojů s tím, že neshody vyvolal Muskův tlak na zrychlení testování.

Na nový manažerský tým Starlink nečekal dlouho. Krátce poté, co rozdal výpovědi, přivedl Musk do projektu manažery z centrály SpaceX v Kalifornii. Jejich úkolem bude podle Reuters vypustit první várku satelitů do poloviny příštího roku.

SKILLS NEEDED

2D and 3D animation and video composition, video recording

CATEGORIES

video

Client

More Projects

DTP | PREPRESS | 3D | VIDEO

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.